Κολυμβητήριο Ιχθύς EUROMEDICA – Αρωγή

Βρέφη από 40 ημερών, παιδιά όλων των ηλικιών, εγκυούλες από τον τρίτο μήνα κύησης και γενικά ενήλικες

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή

16:00-22:00

Κολυμβητήριο Ιχθύς EUROMEDICA – Αρωγή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ !

Το δεύτερό μας κολυμβητήριο βρίσκεται στη Euromedica – Αρωγή, στην περιοχή Πυλαία- Ελαιώνες και διαθέτει δύο μοναδικές πισίνες, σε ξεχωριστό αλλά διπλανό χώρο η μία από την άλλη, ώστε να εξυπηρετούμε όλο το φάσμα των ηλικιών ταυτόχρονα!

Η μία πισίνα καλύπτει τις ηλικίες 0-3 ετών για το πρόγραμμα της βρεφικής κολύμβησης από Δευτέρα εώς Παρασκευή 17:00-21:00. Πρόκειται για μια πιο prive πισίνα, αποκλειστικά για τη βρεφική κολύμβηση, με εξαιρετικές προδιαγραφές σε ζεστό και άνετο περιβάλλον και ακριβώς δίπλα στη μεγάλη πισίνα της Euromedica-Αρωγή, όπου τα μεγαλύτερα αδελφάκια μπορούν να κολυμπούν παράλληλα στις ακαδημίες κολύμβησης ή ο δεύτερος συνοδός να γυμνάζεται στο Aqua Functional. Η πισίνα είναι θερμαινόμενη με σταθερή θερμοκρασία στους 32 βαθμούς Κελσίου, ιδανική για τις μικρές ηλικίες, με διαστάσεις 6Χ4μ και βάθος 1,30μ. Ο καθαρισμός της πραγματοποιείται με όζον και χλώριο στο ποσοστό του πόσιμου νερού. Τα τμήματα είναι εξαμελή και διαχωρισμένα βάσει ηλικίας και κολυμβητικής ικανότητας των παιδιών. Τα μαθήματα στη βρεφική κολύμβηση πραγματοποιούνται με τη συνοδεία του γονέα.

Ιχθείς Aqua Club EUROMEDICA – Αρωγή

Η δεύτερη πισίνα καλύπτει τις ηλικίες από 3 ετών έως ενήλικες, για τα προγράμματα των ακαδημιών από 3 εώς 5 ετών, της προαγωνιστικής κολύμβησης 8-12 ετών, του Aqua Functional ενηλίκων και φυσικά της Aqua Yoga για εγκύους.

Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο, με 5 διαδρομές των 25 μέτρων και βάθος από 0,90μ έως 1,40μ, όπου η πισίνα είναι εσωτερική και θερμαινόμενη, κατασκευασμένη με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται με όζον και ανόργανο χλώριο σε ποσοστό του πόσιμου νερού. Στο Κολυμβητήριο Ιχθύς EUROMEDICA – Αρωγή υπάρχει άνετο και άπλετο parking και φυσικά πλήρως εξυπηρετικοί και λειτουργικοί χώροι αποθήκευσης, αλλάγματος, με πολλά και άνετα ντους και πιστολάκια. Ο χώρος αναμονής των συνοδών είναι άκρως προσεγμένος και, ευρύχωρος, με πολλές προσβάσεις και ορατότητα στην πισίνα.