Τα σεμινάρια που διοργανώνει το Ιχθείς Aqua Club προέκυψαν μέσα από την ανάγκη μας να εξελιχτούμε ως άνθρωποι και ως γονείς. Όλοι μας διψάμε για νέες πληροφορίες και πρακτικές που θα διευκολύνουν όχι μόνο τη ζωή μας, αλλά και τη συναναστροφή με τον εαυτό μας και τους άλλους ανθρώπους!

Μέσα από τον αθλητισμό, τη μουσική, τις συναντήσεις και τα σεμινάρια, για θέματα που μας αφορούν -όπως σωστές προσεγγίσεις, ψυχολογία, εκπαίδευση του τρίπτυχου Σώμα-Νους-Πνεύμα, σχολείο, θηλασμός, τοκετός, πρώτες βοήθειες κλπ- γινόμαστε κάθε μέρα πιο δυνατοί τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας.
Μέσα από τη μάθηση, κατανοούμε ότι το ταξίδι της εξέλιξης του γονέα και γενικότερα του ανθρώπου, δεν τελειώνει ποτέ κι αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο, πολλή αγάπη -κάνουμε και λίγο πέρα τη βολή- αυτόν τον κόσμο μπορούμε σίγουρα να τον κάνουμε καλύτερο!

Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp by the Sea 2019

mamagers and papagers

Mamagers and Papagers σας ευχαριστούμε!

Η συνεχής εξέλιξη δε σταματάει ποτέ! Έτσι κι εμείς μαζευτήκαμε, πριν λίγο καιρό, όλοι οι Mamagers and Papagers και παρακολουθήσαμε – αποσβολωμένοι, για ακόμη μια φορά, από την τρομερή του μεταδοτικότητα και θεατρικότητα – ένα υπέροχο σεμινάριο με το μοναδικό κύριο Ιωάννη Μαυροκορίδη  από την Cross Business Training. Μάθαμε μέσα από μια υπέροχη βιωματική συζήτηση, ποιοι είμαστε, τι μας πικάρει, τι μας απογειώνει και με ποιο τρόπο μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους γύρω μας! Το σεμινάριο μας δίδαξε τρόπους που μπορούμε να κατανοήσουμε όχι μόνο τα παιδιά μας – αυτούς τους μικρούς σκανταλιάρικους τύπους που τρέχουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι – αλλά πρωτίστως εμάς τους ίδιους, ώστε να παρατηρούμε και να βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή μας!!!

Σε ευχαριστούμε πολύ Κύριε Μαυροκορίδη για την όμορφη γνώση που μας προσέφερες απλόχερα!

Ευχαριστούμε θερμά και τους υπέροχους συνοδοιπόρους μας σε αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας, – αυτοί κι αν ξέρουν από ταξίδια! – τους χορηγούς μας, Dion Tours & Red Elephant

Η Euromedica- Αρωγή, πάντα δίπλα στο πλευρό μας, με την παραχώρηση του χώρου, ήταν ακόμη ένας αρωγός σε αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία!

Πιο πολύ από όλους, όμως, ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας κάθε φορά όλο και πιο δυναμικά …

Να είμαστε όλοι υπέροχα και να συνεχίσουμε να ωριμάζουμε με αληθινή αυταγάπη, παρέα με τα παιδιά μας, με όλο και περισσότερη χαρά!

σεμινάριο προπονητών - Σεμινάρια baby swimming

Σεμινάριο Πιστοποίησης Προπονητών στη Βρεφική & Προσχολική Κολύμβηση

Σεμινάριο STA 2018! Η ομάδα μας αγκαλιάζει όλες τις ομάδες βρεφικής κολύμβησης στην Ελλάδα!