Τα σεμινάρια που διοργανώνει το Ιχθείς Aqua Club προέκυψαν μέσα από την ανάγκη μας να εξελιχτούμε ως άνθρωποι και ως γονείς. Όλοι μας διψάμε για νέες πληροφορίες και πρακτικές που θα διευκολύνουν όχι μόνο τη ζωή μας, αλλά και τη συναναστροφή με τον εαυτό μας και τους άλλους ανθρώπους!

Μέσα από τον αθλητισμό, τη μουσική, τις συναντήσεις και τα σεμινάρια, για θέματα που μας αφορούν -όπως σωστές προσεγγίσεις, ψυχολογία, εκπαίδευση του τρίπτυχου Σώμα-Νους-Πνεύμα, σχολείο, θηλασμός, τοκετός, πρώτες βοήθειες κλπ- γινόμαστε κάθε μέρα πιο δυνατοί τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας.
Μέσα από τη μάθηση, κατανοούμε ότι το ταξίδι της εξέλιξης του γονέα και γενικότερα του ανθρώπου, δεν τελειώνει ποτέ κι αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο, πολλή αγάπη -κάνουμε και λίγο πέρα τη βολή- αυτόν τον κόσμο μπορούμε σίγουρα να τον κάνουμε καλύτερο!

Σεμινάριο Α’ Βοηθειών για βρέφη και παιδιά! μια πολύ ουσιαστική εμπειρία!

Το Σάββατο 15/6 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο μας Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για βρέφη και παιδιά στη Euromedica – Αρωγή

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Bayline – Ναυαγοσωστική ακαδημία Ελλάδος και ιδιαίτερα τον Κύριο Αθανάσιο Κοτσομύτη που μας προσέφερε απλόχερα τις γνώσεις του και με τη μεταδοτικότητά του καταφέραμε να αφομοιώσουμε όλες αυτές τις πολύ χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες. Ακόμη, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Euromedica – Αρωγή που φιλοξένησε το σεμινάριο και φυσικά όλους εσάς που με αμείωτο ενδιαφέρον ζωντανέψατε την εκδήλωση!

Να είστε όλοι καλά!

Σεμινάριο βρεφικής κολύμβησης

Ο Ιχθύς πραγματοποίησε ακόμα ένα σεμινάριο βρεφικής κολύμβησης!

Ένα ακόμα υπέροχο σεμινάριο του STA πραγματοποιήθηκε από τις 17/05 έως τις 19/05  με τη Δανάη Zελιώτη-Σούζου και το Νικόλα Χατζηγιακουμή στον υπέροχο χώρο μας στην Kαλαμαριά!

Μέσα από όλο αυτό το μοίρασμα εμπειριών και γνώσεων, μπορούμε να πούμε πια με σιγουριά πως είμαστε πολύ συγκινημένοι που μέσα από όλα αυτά τα σεμινάρια, δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να γνωρίσουν την βρεφική κολύμβηση και με τη σειρά τους να έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν αυτές τις γνώσεις και να κάνουν χαρούμενους γονείς και βρέφη που θα ζήσουν αυτή την εμπειρία!

Σε αυτό το τριήμερο που ζήσαμε, μέσα από τις θεωρίες της βρεφικής κολύμβησης αλλά και μέσα από τα πρακτικά κομμάτια, γίναμε όλοι μια ομάδα!

Γι’ άλλη μια φορά, αποδείχθηκε πως όταν μαθαίνεις κάτι που αφορά στα βρέφη κι ασχολείσαι μ’ αυτό, δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος παρά ο δρόμος της αγάπης και της κατανόησης.

Δανάη Σε ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την αρτιότητα, τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα σε όλο αυτό το πολύτιμο μοίρασμα γνώσεων!

Εις το επανιδείν!

 

 

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για Βρέφη και Παιδιά

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ! ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ!

Αγαπητοί μας γονείς!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το καθιερωμένο μας ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά!

Θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 15/6/2019, 17:00-20:00, στη EUROMEDICA – Αρωγής Θεσσαλονίκης.

Ο άνθρωπος που θα μας δώσει τα φώτα του, ο κύριος Κοτσομύτης Αθανάσιος, προέρχεται από την έμπειρη κι εξειδικευμένη ομάδα της BAYLINE – Ναυαγοσωστική Ακαδημία Ελλάδος και είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, εκπαιδευτής ναυαγοσωστικής, προπονητής κολύμβησης και εκπαιδευτής Ά Βοηθειών. Σας περιμένουμε λοιπόν, σ’ αυτό το σεμινάριο όπου θα μάθουμε πολλά και πάρα πολύ σημαντικά πράγματα για την ασφάλεια τόσο τη δική μας, όσο και των παιδιών μας.

Δυστυχώς οι μικροί μας φίλοι δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν, αν και θα το θέλαμε πολύ. Οι σημαντικές πληροφορίες που θα λάβετε, απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Απαραίτητη προϋπόθεση, η δήλωση συμμετοχής.

*Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρακαλούμε, αν θέλετε να ακυρώσετε τη θέση σας, και έχετε συμπληρώσει ήδη τη φόρμα, επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας εγκαίρως έτσι ώστε να επωφεληθεί κάποιος άλλος γονέας. Σας ευχαριστούμε.

Να είστε όλοι εκεί, σας περιμένουμε!

Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp by the Sea 2019