IMG_4182

Κοπή πίτας 2016 και σεμινάριο Waldorf!

Κόψαμε και πάλι την καθιερωμένη βασιλόπιτά μας! Αρχές Μαρτίου (κάλλιο αργά παρά ποτέ) μαζευτήκαμε σύσσωμη η ομάδα για να ευχηθούμε για τη νέα χρονιά αλλά και για έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο!

Το φλουρί κέρδισε η αγαπημένη μας Ειρήνη, που φροντίζει καθημερινά, με αμέριστη αγάπη, να μένει ο χώρος μας καθαρός!

Ο άλλος λόγος είναι ότι υποδεχτήκαμε την υπέροχη Λαμπρινή Τσιλικιτίδου, παιδαγωγό σε γερμανικό σχολείο της Waldorf, η οποία με πολλή αγάπη και μεταδοτικότητα, μας έδωσε τα φώτα της πάνω στην ολιστική μέθοδο διαπαιδαγώγησης της Waldorf. Πρόκειται για μία ολιστική παιδαγωγική προσέγγιση, η οποία βασίζεται – πάνω απ’όλα – στην αγάπη για το παιδί και την ψυχή του. Τα παιδιά μας συνεχώς βομβαρδίζονται – από την προσχολική ηλικία – από λογικά πράγματα που πρέπει να μάθουν , ενώ σ αυτήν την περίοδο της ζωής τους, αυτά λειτουργούν κυρίως συναισθηματικά κι όχι γνωστικά. Τι ωραία που θα ήταν, λοιπόν, να φτάσουν στο γνωστικό κομμάτι, αφού πρώτα μάθουν τα συναισθήματά τους; Αυτά και άλλα ωραία συζητήσαμε και δώσαμε υπόσχεση για περαιτέρω!

Όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται, τα παιδιά μας το μόνο που χρειάζονται είναι αγάπη και κατανόηση. Και μια μέθοδος που βασίζεται στην ολιστική γνώση της φύσης του παιδιού, σίγουρα έχει πολλά να μας δώσει! Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα σχετικά με τη Waldorf, μπορεί να επισκεφθεί και τον παρακάτω σύνδεσμο!

Λαμπρινή σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για το υπέροχο μοίρασμα!

 

IMG_4174 IMG_4175 IMG_4176 IMG_4179

DCIM100GOPROGOPR1192.

Σεμινάριο προπονητών STA και ΑΝΕ 2016!

Το πρώτο σεμινάριο βρεφικής και προσχολικής κολύμβησης, καθώς και πιστοποίησης πρώτων βοηθειών για προπονητές, από τον Swimming Teachers Association ( www.sta.co.uk )  και το Σύνδεσμο ΑΝΕ   ( www.aquahealthfit.com ) , στη Βόρεια Ελλάδα, έλαβε τέλος με μεγάλη επιτυχία!

Τα συναισθήματα ανάμεικτα: Κούραση, χαρά, αγωνία, γέλιο, φιλίες, συγκίνηση! Ένα γεμάτο τριήμερο από γνώσεις και εμπειρίες!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες (ειδικά τους προπονητές που μας επισκέφτηκαν από όλες τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας), για το χρόνο τους, την ενεργή παρουσία τους και φυσικά την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.Ένα μεγάλο ευχαριστώ, φυσικά,και στα μωράκια και τους γονείς που για ακόμη μια φορά στάθηκαν στο πλευρό μας, για το πρακτικό κομμάτι του σεμιναρίου! Ελπίζουμε και ευχόμαστε να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πολύτιμες γνώσεις σοφά! Μαθαίνοντας σε πολλά παιδάκια να κολυμπούν με χαρά, αγάπη και σεβασμό!!

Εις το επανιδείν!

DCIM100GOPROG0061102.

DCIM100GOPROGOPR1027.

DCIM100GOPROGOPR1029.

DCIM100GOPROGOPR1156.

DCIM100GOPROGOPR1160.

DCIM100GOPROGOPR1161.

DCIM100GOPROGOPR1162.

DCIM100GOPROGOPR1168.

IMG_4093

DCIM100GOPROGOPR1168.

 

IMG_4096

IMG_4087

Freezing-Merry-Christmas-Images-2015

Καλά Χριστούγεννα!

Αγαπητοί μας γονείς, μαρίδες, φάλαινες, τσιπούρες, χέλια, καρχαρίες, δελφίνια, εγκυούλες!!!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι το πρόγραμμα της βρεφικής κολύμβησης, των ακαδημιών Ιχθείς και Aqua Yoga για εγκύους, θα παραμείνει κλειστό, από τη Τρίτη  22/12/2015 έως  την Κυριακή 3/1/2016  λόγω Χριστουγέννων!

Την Δευτέρα  4/1/2016  επιστρέφουμε στην πισίνα!

Ευχόμαστε σε όλους  από καρδιάς, καλές και χαρούμενες γιορτές, με υγεία!

Να περάσετε πολύ όμορφα και να ξεκουραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Σας ευχαριστούμε γι’ άλλη μια φορά για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας!