mammy's world

Οι Ιχθείς Aqua Club – Baby Swimming Thessaloniki στην ημερίδα Mammy’s World

Η 2η διαδραστική ημερίδα για όλη την οικογένεια Mammy’s World είναι και πάλι εδώ! Το Σάββατο, 21/4/18, στις 14:00  στο υπέροχο MAKEDONIA PALACE, μιλάμε για τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης και της Aqua Yoga για εγκύους στη μοναδική ημερίδα για την επιστημονική ενημέρωση της σύγχρονης μητέρας, Mammy’s World!
Με θέα τον Θερμαϊκό από το υπέροχο MAKEDONIA PALACE σας περιμένουμε όλους και όλες με τα παιδιά σας από τις 10:00, να παρακολουθήσετε μια πολυθεματική επιστημονική ημερίδα, από τους καλύτερους στο είδος τους για όλα τα θέματα που απασχολούν την σύγχρονη μητέρα και πατέρα. Έγκριτοι καθηγητές της ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. και διακεκριμένοι επαγγελματίες υγείας θα παρουσιάσουν μια πλήρως εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη γνώμη για θέματα υγείας από τη στιγμή της σύλληψης ενός παιδιού έως και την ανάπτυξη του έως δώδεκα ετών, θεματικές ενότητες από τον κλάδο της γυναικολογίας, υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ψυχολογίας, ψυχιατρικής, παιδιατρικής, λογοθεραπείας, άθλησης και διατροφολογίας! Στο κλείσιμο διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της πόλης μας θα παραθέσουν ένα ανοιχτό διάλογο με όλους εσάς για το παιδί και την χρήση των social media!
Στο φουαγιέ του ξενοδοχείου θα λειτουργήσουν  εργαστήρια για παιδιά!
Θα μοιραστούν δωράκια σε όσους παραβρεθούν και θα κληρωθούν δώρα ομορφιάς! H ημερίδα διοργανώνεται από την ομάδα ΕΠ7Α, που δραστηριοποιείται στην πρόληψη και προαγωγή υγείας .
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας περιμένουμε!

Καλό Πάσχα από τους Ιχθείς Aqua Club!

Καλό Πάσχα από τους Ιχθείς Aqua Club!

Καλό Πάσχα από τους Ιχθείς Aqua Club!Αγαπητοί μας γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι το πρόγραμμά μας θα παραμείνει κλειστό, από τη Μεγάλη Τρίτη 3/4/2018 έως και τη Δευτέρα 09/4/2018  λόγω Πάσχα!

Την Τρίτη 10/4/2018  επιστρέφουμε στην πισίνα!

Να περάσετε υπέροχα και να ξεκουραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Να φάτε και να πιείτε ότι επιθυμείτε και να ξεκουραστείτε! Μα κυρίως να βρείτε χρόνο για να κάνετε κάτι που αγαπάτε πολύ κι είναι μόνο δικό σας! Βρείτε χρόνο για εσάς…

Σας ευχαριστούμε γι’ άλλη μια φορά για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

να έχουμε και να γεμίσουμε ΦΩΣ!

2η expobaby

Η 2η EXPOBABY είναι γεγονός και οι Ιχθείς δε θα μπορούσαμε να λείπουμε!

H μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα, ένα σεμιναριακό και εκθεσιακό γεγονός για νέους γονείς, θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στις 10 και 11 Μαρτίου 2018, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στη Δ.Ε.Θ. από τις 10.00 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ!

Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό που με τα θετικά του σχόλια αλλά και με τις ουσιώδεις επισημάνσεις του,  μας έδωσε την δύναμη και την δυνατότητα να σχεδιάσουμε  με βασικό στόχο η 2η Expobaby να γίνει ακόμη καλύτερη, ακόμη μεγαλύτερη.

Την 1η Expobaby υποστήριξαν, εξειδικευμένοι επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίων, ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, ψυχολόγοι, μαίες και ενημέρωσαν το κοινό για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την καλή υγεία του βρέφους αλλά και την περιποίηση του. 15 πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια με επίκαιρα και ειδικά θέματα κράτησαν το κοινό σε εγρήγορση και προκάλεσαν ερωτήσεις και απορίες που απαντήθηκαν.

Η 2η Expobaby βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Στόχος μας είναι να δώσουμε στους νέους γονείς την δυνατότητα απόκτησης περισσότερων πληροφοριών και να τους φέρουμε σε επαφή με τους ειδικούς.

Επιπλέον, η 2η Expobaby θα  δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες της για μια πλήρη έρευνα αγοράς με τις εταιρείες του χώρου που ασχολούνται με την εγκυμοσύνη, τους νέους γονείς, την ασφάλεια, την σωστή ανάπτυξη, την διατροφή, την εκπαίδευση, την διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του δωματίου, τις δραστηριότητες για μικρά παιδιά και ότι άλλο χρειάζεται μια οικογένεια. Οι ειδικοί  θα σας περιμένουν να τους γνωρίσετε από κοντά με προσφορές, προτάσεις και δώρα.

Η ExpoBaby είναι πλέον γεγονός  και με την δική σας συμμετοχή θα γίνει θεσμός, μην την χάσετε!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες:

https://www.expobaby.gr/

https://www.facebook.com/expobabygreece