Ανακαλύψτε τους ΙΧΘΕΙΣ AQUA CLUB στο 1st KIDOT Festival!

Ανακαλύψτε τους ΙΧΘΕΙΣ AQUA CLUB στο 1st KIDOT Festival!

Το 1ο πιο ολοκληρωμένο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ που γίνεται στη Θεσσαλονίκη! Φυσικά και οι ΙΧΘΕΙΣ θα είμαστε εκεί για να πάρετε όλοι -γονείς και παιδιά- μία γερή γεύση από τις πιο χαρούμενες και μάχιμες ακαδημίες κολύμβησης! Survivor Games All Together! Παιδιά πάρτε από το χέρι τους γονείς σας κι ελάτε να καταρρίψουμε κάθε ρεκόρ! Ο στίβος μάχης είναι έτοιμος!

Τρέξιμο, ισορροπία, έρπην, στόχοι και πολλά άλλα αγωνίσματα τύπου survivor σας περιμένουν! Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή! https://goo.gl/989vBz  

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο 30/9 11:30-12:30 και 16:00-17:00 και την Κυριακή 1/10 10:00-11:00 και 17:30-18:30.

Ακόμη, η υπεύθυνη προγράμματος του ΙΧΘΕΙΣ AQUA CLUB, Χριστίνα Χρυσοχοϊδου θα μας μιλήσει το Σάββατο, 30/09 στις 16:00, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», για τα οφέλη της κολύμβησης – Από την κοιλιά της μαμάς μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για το Kidot Festival

kidot festival

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης φοράει τα γιορτινά του και μεταμορφώνεται σε ένα πεδίο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και δράσης για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ!

Εργαστήρια ρομποτικής και τεχνολογίας, θεατρικά παιχνίδια, μουσικά δρώμενα, χορευτικές παραστάσεις, εκμάθηση ξένων γλωσσών με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, yoga και αθλητικές δραστηριότητες, ζωγραφική και εργαστήρια δημιουργίας comic και manga, απτικοί χάρτες και τραγούδια στη νοηματική, δωμάτια απόδρασης, επιτραπέζια extralarge, clownshow και super ήρωες είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που ντύνουν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά διήμερα της Θεσσαλονίκης!

Το 1st KIDOT Festival απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών μιας και φιλοξενεί εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα για παιδιά από την βρεφική  μέχρι και την εφηβική ηλικία ενώ παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά εργαστήρια και δράσεις αλληλεπίδρασης μεταξύ γονέων και παιδιών καθώς και workshop αποκλειστικά για ενηλίκους!

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη καθώς και η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις παράλληλες δράσεις. Η συμμετοχή σε όσες δραστηριότητες έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα γίνεται είτε με προεγγραφή είτε απευθείας με εγγραφή στο χώρο της εκδήλωσης εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

kidot festival

Τα KIDOT Workshops και τα Side Events πλαισιώνονται από ενημερωτικές ομιλίες καθώς και έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων που απευθύνονται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές συναφών σχολών αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ανακαλύψουν νέα προϊόντα, να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν για σύγχρονα θέματα και τάσεις γύρω από το παιδί και τον έφηβο και να γνωρίσουν πληθώρα ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στη πόλη προσφέροντας υπηρεσίες σε ολόκληρη την οικογένεια.

Παράλληλα, το Food & Drinks Corner προσφέρει γευστικά διαλλείματα και στιγμές χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες  ολοκληρώνοντας με τον πιο απολαυστικό τρόπο τη διήμερη αυτή γιορτή!

 

Δράσεις του 1st KIDOT Festival :

KIDOT Workshops

KIDOT Talks & Ανοιχτές Συζητήσεις

KIDOT Market & Expo Υπηρεσιών

Food & Drinks Corner

Side Events

fb event: https://www.facebook.com/events/243603746145899/

http://kidotfestival.com/

Γιατί KIDOT όπως γιορτή!

ΚIDOT όπως παιδί!

Ένα παιδί με πελώριο χαμόγελο και τα μάτια στραμμένα στο αύριο!

Εγγραφές 2017

Winter is here!

Ο χειμώνας είναι εδώ… κι εμείς επιστρέψαμε αρματωμένοι κι έτοιμοι για νέες μάχες στην πισίνα…

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 έναρξη εγγραφών

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 έναρξη κολύμβησης

Πολλές οι αλλαγές, πολλοί αποχαιρετισμοί, αλλά και νέα υπέροχα ξεκινήματα…

Με μεγάλη συγκίνηση, αυτό το καλοκαίρι αποχαιρετήσαμε τον πρώτο μας χώρο, την πρώτη μας πισίνα, την πρώτη μας Eστία… Το μικρό μας Εγνατία Palace, το χώρο που μας υποδέχτηκε, μας φιλοξένησε και μας φρόντισε με πολλή αγάπη στα πρώτα μας βήματα… Το ευχαριστώ είναι λίγο. Αυτή η πισίνα θα είναι πάντα κομμάτι των Ιχθύων…

Λίγες μέρες αργότερα, έπρεπε να αποχωριστούμε κι ένα δεύτερο χώρο, το Aqua Forum που μας φιλοξένησε και μας αγκάλιασε για 3 χρόνια με πολλή φροντίδα και προσοχή. Μια υπέροχη κι αξιοσέβαστη συνεργασία, ένας ακόμη κύκλος που έπρεπε να κλείσει…

Όμως για κάθε πόρτα που κλείνει, υπάρχει κι ακόμη μία που ανοίγει…

Κι αυτή τη φορά είναι πύλη… Η πύλη της Euromedica – Αρωγής ανοίγει! Kαι μέσα κρύβεται μια υπερπολυτελής πισίνα 25 μέτρων που θα φροντίσει ακόμη πιο πολλά παιδιά κι ακόμη πιο μεγάλα (ηλικίες 4 -12 ετών κι ενήλικες παράλληλα! ΝΑΙ! Θα γυμναζόμαστε οι γονείς, παράλληλα με τα παιδιά μας!)

Αυτός ο νέος μας χώρος είναι ο χώρος που θα φωλιάσουν ακόμη μεγαλύτερα όνειρα και ακόμη περισσότερα κατορθώματα…

Μια υπέροχη συνεργασία, με κύριο μέλημά της να αγκαλιάσει στοργικά τα παιδιά μας κι εμάς, όπως όλα αυτά τα χρόνια!

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 έναρξη εγγραφών

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 έναρξη κολύμβησης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2017!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!