Το αφεντικό τρελάθηκε!!! Μαθήματα baby swimming ΔΩΡΕΑΝ!!!

Ας ταράξουμε λιγάκι τα νερά… Baby swimming δωρεάν!!!!

Αποφασίσαμε κάτι που δε θα βρεις πουθενά… Να κάνουμε μαθήματα κολύμβησης baby swimming δωρεάν!

Ναι καλά καταλάβες, δηλαδή χωρίς πληρωμή, χωρίς χρέωση, χωρίς κόστος, τζάμπα, τζαμπέ, φρι, τζαμπαντάν, για την ψυχή της μάνας μας βρε αδερφέ!

Μη χαίρεσαι…δεν είναι για όλους….

Μόλις γέννησες και το παιδάκι σου έγινε δύο μηνών? Έλα στους Ιχθείς και μέχρι να συμπληρώσει τον 5ο μήνα της ζωής του, θα κάνει μαζί μας μαθήματα baby swimming δωρεάν! Ο πιο όμορφος κι εποικοδομητικός χρόνος που μπορείς να περάσεις μαζί του! Βοήθησε το να μην ξεχάσει το κολύμπι που ήδη γνωρίζει από την κοιλιά της μαμάς!

Είναι άραγε αυτό που πρέπει να κάνω; Μήπως είναι πολύ μικρό το παιδάκι μου; Μήπως κρυώσει το παιδί;

Ως γνωστόν, οι νέοι γονείς έχουμε πολλές ανασφάλειες…

Μ’ αυτήν την προωθητική ενέργεια στόχος μας είναι να κάνουμε βίωμα στους νέους γονείς τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης. Αν και έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για τα μοναδικά οφέλη του baby swimming, πιστεύουμε ότι αν απελευθερωθεί ο νέος γονέας από από το άγχος των χρημάτων θα μπορέσει να εστιάσει και να κατανοήσει τα γερά θεμέλια που θα δώσει στο παιδάκι του αναπτυξιακά, ψυχολογικά και κοινωνικά η βρεφική κολύμβηση. Μετά τους έξι μήνες το παιδί χάνει σιγά – σιγά τις αντανακλαστικές, κολυμβητικές ικανότητες που έχει από τη μήτρα, όπως αυτό της αναπνοής και το χτύπημα των ποδιών. Οπότε, όσο νωρίτερα ξεκινήσει ένα βρέφος την κολύμβηση, τόσο πιο άμεσα θα δεις κολυμβητικές δεξιότητες στο παιδί σου, αλλά και το ίδιο θα απολαύσει τα οφέλη από μικρό.

Στο εξωτερικό, το θέμα των γονέων δεν είναι ΑΝ θα ξεκινήσουν βρεφική κολύμβηση, αλλά το ΠΟΥ, ακόμη και σε χώρες με θερμοκρασίες πολικές, από πολύ μικρή ηλικία. Σε μία παραθαλάσσια χώρα όπως είναι η δική μας, είναι πολύ κρίμα η νοοτροπία μας να μην είναι ακόμη άκρως κολυμβητική… και να κινδυνεύουν μωρά παιδιά σε λίγα εκατοστά νερού… Ας αλλάξουμε την παρωχημένη αντίληψη ότι πρέπει να κολυμπήσουν μετά τα 3 χρόνια. Ας δώσουμε τη γνώση και την πίστη στον εαυτό τους, για την πλήρη ασφάλεια στο νερό από τότε που τους αρμόζει… από 2 μηνών! Στις πιο τέλειες εγκαταστάσεις Ιχθείς Βρεφική Κολύμβηση Κλινική Άγιος Λουκάς και Ιχθείς Aqua Club Καλαμαριά

Σε περιμένουμε αγκαλιά με το μωράκι σου!

*Σημείωση!

Η δωρεάν προσφορά ισχύει για το κόστος της συνδρομής για βρέφη από 2 μηνών έως και 5 μηνών. Το κόστος της εγγραφής (εφάπαξ ποσό) και της ασφάλειας (ετήσιο ποσό) ανέρχεται στα 31 ευρώ. Η χρέωση της συνδρομής ξεκινάει μόλις ολοκληρωθεί ο 5ος μήνας ζωής του παιδιού.

υποβρύχια φωτογράφιση baby swimming 2018

Υποβρύχια φωτογράφιση 2018

Ώρα να βουτήξουμε και πάλι με τα μικρά μας ψαράκια μπροστά στην κάμερα!

Χρώματα! κέφι! φαντασία! γέλιο! και πολλά πολλά χαμόγελα μας περιμένουν στην πολυπόθητη οικογενειακή υποβρύχια φωτογράφιση 2018!!!

Για ραντεβού και λεπτομέρειες ρωτήστε μας! Δηλώσεις συμμετοχής στις γραμματείες μας! 

Ας φτιάξουμε αναμνήσεις για μια ζωή!

*Για περιορισμένες θέσεις!

Photoshooting by www.stefanotsakiris.com

ωράριο λειτουργίας Χριστουγέννων Ιχθείς Aqua Club - merry christmas

Ήρθε το τέλος…

Μη χαίρεστε! Δε γλυτώνετε έτσι εύκολα από εμάς ! Το τέλος της χρονιάς εννοούμε! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να πάμε κι εμείς λίγο στα σπίτια μας, να ξεμουλιάσουμε, να φάμε τα μελομακάρονά μας, να υποδεχτούμε τον Άγιο Βασίλη, να κάνουμε σκι και… να ξεκουραστούμε!!!

Τα ίδια ακριβώς να κάνετε κι εσείς ή ότι άλλο τραβάει η ψυχούλα σας και το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας!

Όσοι ακόμη δεν το έχετε κάνει, απλά βγάλτε έξω αυτό το παιδί και μην το ξανακρύψετε ποτέ!!! Μόνο αυτό ξέρει πως να περνάει και να Είναι καλά, γι’ αυτό αφήστε το να σας το δείξει!!! Πείτε στο μυαλό σας να σωπάσει για λίγο κι αφήστε την καρδιά να πάρει τον έλεγχο σ’ αυτές τις γιορτές…Κι είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν θαύματα!

Σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είστε πάντα εκεί ακριβώς που θέλετε, με όλη σας τη χαρά και όλη σας την αγάπη.

Από την Παρασκευή  22/12/2017 έως και την Τετάρτη 3/1/18  θα χαλαρώνουμε!

Την Πέμπτη 4/1/18  ξανακολυμπάμε!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!