Βρεφική Κολύμβηση - Ιχθείς Aqua Club Baby Swimming Thessaloniki

Τι είναι η βρεφική κολύμβηση;

Η βρεφική κολύμβηση είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης ικανοτήτων στο νερό, με τη μορφή παιχνιδιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς και βρέφη ηλικίας από 40 ημερών έως 5 ετών.

Τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης είναι μοναδικά!

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με τη βρεφική κολύμβηση ενισχύεται η σωματική διάπλαση των παιδιών, η αναπνευστική τους ικανότητα και η καρδιακή λειτουργία. Παράλληλα, βελτιώνεται η στάση και η θέση του σώματός τους. Ξεπερνούν τους φόβους τους, αποκτούν θάρρος κι αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο αυτόνομα αλλά και πιο κοινωνικά. Είναι επίσης μια ευκαιρία για τους γονείς να περάσουν εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά τους ενώ ως γνωστόν, τα παιδιά που γυμνάζονται, αρρωσταίνουν λιγότερο!!!

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά, να γίνετε μέλος της ομάδας μας!

  • Στο Ιχθείς Aqua Club Καλαμαριά, Μιαούλη 18. Σε μια πισίνα ηλιόλουστη και μεγάλη, στους 31 βαθμούς Κελσίου, με βασικό καθαρισμό το όζον και τις ακτίνες UV σε οκταμελή γκρουπ!
  • Στην κλινική του Αγίου Λουκά στο Πανόραμα. Σε μια θερμαινόμενη πισίνα μεγάλων διαστάσεων και στις τέλειες προδιαγραφές για εξαμελή – επταμελή γκρουπάκια – και βασικό καθαρισμό το όζον και το χλώριο.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια όλου του έτους!