Συνάντηση Γονέων και Προπονητών Ιούνιος 2022

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, 12:30-16:30, στην πισίνα μας στην Καλαμαριά θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φετινή συνάντηση γονέων – προπονητών για να μιλήσουμε για το τετράμηνο που μας πέρασε!

Η πηγή της νεότητας δεν έχει ακόμη βρεθεί αλλά η κολύμβηση είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η αερόβια άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην αναχαίτιση ορισμένων από τις φθορές της γήρανσης. Ένας ολοένα αυξανόμενος όγκος ερευνών δείχνει ότι η κολύμβηση μπορεί να προσφέρει μια μοναδική ώθηση στην υγεία του εγκεφάλου.

Και τον Ιούλιο…Κολυμπάμε!!!

Έρχεται ο Ιούλιος και δε θα πας ακόμη διακοπές;;…Κανένα πρόβλημα!!!…Έλα να κολυμπήσουμε μαζί, να δροσιστούμε, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε, στην πισίνα του Ιχθύ στην Καλαμαριά!!

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών 2022

Αγαπητοί μας γονείς! Με χαρά σας ανακοινώνουμε και φέτος το καθιερωμένο μας ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο πρώτων βοηθειών το οποίο Θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 06/06/2022, 18:00-21:00 στον πολυχώρο WE.

Ιχθύς Summer Camps 2022

Βουνό ή Θάλασσα; ή μήπως και τα δύο;; Ένα Camp διαφορετικό από όλα τ’αλλα!!! Φέτος στον Ιχθύ τα έχουμε όλα… Μόλις κλείσουν τα σχολεία ξεκινάει ένα Camp που όμοιό του δε ξανάγινε!!

Ιχθύς Bushcraft Summer Camp 2022

Κλείνουν τα σχολεία;; E τότε φύγαμε για το πιο συναρπαστικό Survivor Bushcraft Camp!! Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι τώρα… Έρχονται στην παρέα μας οι πιο ουσιώδεις γνώσεις κι εμπειρίες που χρειαστήκαμε ποτέ… Ένα Camp αλλιώτικο από όλα τα άλλα… Ένα camp Wilderness Bushcraft.

Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp by the Sea 2022

Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp by the Sea 2022!!! Το μόνο που Thess… Summer Camp Ιχθύς! Αυτό το καλοκαίρι σας έχουμε όχι μία, ούτε δύο, αλλά Tρεις μεγάλες εκπλήξεις…
Επιλέξαμε τρεις διαφορετικούς προορισμούς για να περάσουμε όλοι μαζί ξεχωριστές στιγμές με ατελείωτο παιχνίδι.

Υποβρύχια Φωτογράφιση 2022

Επιτέλους!! Ήρθε η ώρα να βουτήξουμε με τα μικρά μας ψαράκια μπροστά στην κάμερα… Κέφι – Φαντασία – Γέλιο …και πολλά χαμόγελα μας περιμένουν στην πολυπόθητη οικογενειακή υποβρύχια φωτογράφιση… Ας φτιάξουμε αναμνήσεις για μια ζωή!