Το μυστικό των Χριστουγέννων

Γνωρίζετε γιατί τα παιδιά, περισσότερο από όλους, χαίρονται τα Χριστούγεννα; Σίγουρα ειναι τα δώρα, τα φαγητά και τα γλυκά, ο Άγιος Βασίλης, τα κάλαντα και το δέντρο, που κάνουν τα παιδιά ευτυχισμένα….

Συνάντηση Γονέων και Προπονητών Δεκέμβριος 2021

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, 12:30-16:30, στην πισίνα μας στην Καλαμαριά θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φετινή συνάντηση γονέων – προπονητών για να μιλήσουμε για το τετράμηνο που μας πέρασε!

Σεμινάριο Πιστοποίησης Προπονητών στη Βρεφική & Προσχολική Κολύμβηση 10-12 Δεκεμβρίου 2021

Κατόπιν της πολύχρονης προπονητικής και εκπαιδευτικής μας εμπειρίας, στο χώρο της  διοργάνωσης μιας επιτυχημένης σειράς σεμιναρίων για προπονητές στη βρεφική και προσχολική κολύμβηση στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα φυσικά, της Βρετανικής κολυμβητικής ακαδημίας, «Swimming Teachers’ Association (STA)» συνεχίζουμε ακάθεκτοι και σας ανακοινώνουμε με χαρά το επόμενο σεμινάριο προπονητών βρεφικής κολύμβησης!

Halloween Μαγικά Μαγειρέματα

It’s Halloween time!!! Ντυθείτε μάγισσες, φαντάσματα ή ότι άλλο θέλετε και ελάτε στον Ιχθύ

H συνέντευξη του Νικόλα Χατζηγιακουμή στον Focus 103.6 fm

Στις 15/10 ο Νικόλας Χατζηγιακουμής μίλησε για την κολύμβηση, την υγεία, τον Ιχθύ και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα στο δημοσιογράφο Χρήστο Θανάσαινα (εκπομπή InVivo) στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103.6

Συμμετοχή του Ιχθύ Ομάδα Κολύμβησης στο 1ο Thess 3Athlon Junior’s

Γνωρίζετε ότι τα ψαράκια μας όχι μόνο κολυμπάνε αλλά τρέχουν και κάνουν ποδήλατο? Ναι! Καλά διαβάσατε! Δεν είμαστε απλά ψαράκια! Η ομάδα κολύμβησης ΙΧΘΥΣ συμμετέχει στο 1ο THESS 3ATHLON Junior’s που θα γίνει στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη.

Βιωματικά Εργαστήρια Διατροφής για παιδιά από 3-8 ετών – Ιχθύς Winter Playeat 2021

Μια σούπερ συνεργασία συνεχίζεται και το φθινόπωρο! Η ομάδα κολύμβησης Ιχθύς μαζί με την ομάδα Playeat σας προτείνουμε ένα πρωτότυπο, εκπαιδευτικό, βιωματικό πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης για παιδιά.

10 χρόνια Ιχθύς!

10 χρόνια Ιχθύς  10 χρόνια Χαράς 10 χρόνια Εξέλιξης 10 χρόνια Εμπειρίας Πάμε ξανά για άλλα 10 χρόνια, πιο σοφοί, πιο δυνατοί και πιο σίγουροι να ζήσουμε παρέα την κολυμβητική χαρά! Πάμε να θυμηθούμε τι σημαίνει βάζω στόχο, βάζω τα δυνατά μου γι αυτόν, δεν εγκαταλείπω… Και φυσικά πως είναι να τα καταφέρνω και τι […]