Σας στέλνουμε αγάπη με το Gymopoly!

Ελάτε να σηκωθούμε λίγο από τον καναπέ γιατί παράγινε το κακό με τα μελομακάρονα και την καραντίνα !!!
Άσε που γιορτάζουν κι όλα τα παιδιά σήμερα και θέλουμε να κάνουμε ένα δωράκι στα τσακάλια μας!
Ο φανταστικός μας Στράτος Σαββουλίδης – αφού εμπνεύστηκε δοκίμασε και ξετρέλανε τα παιδάκια της προαγωνιστικής εδώ και καιρό μ’ αυτό – μεγαλούργησε πάλι κι όλοι μαζί σας ετοιμάσαμε μια διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη εκδοχή, ενός αγαπημένου και διαχρονικού παιχνιδιού που θα λατρέψετε! Το GYMOPOLY !!!😁🙏💪
gymopoly
gymopoly2
Αφού δεν μπορούμε λοιπόν να παίξουμε παρέα , σας στέλνουμε αγάπη και το Gymopoly, να παίξετε, να γελάσετε και να αθληθείτε με χαρά, παρέα με την οικογένειά σας!!! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια έγχρωμη εκτύπωση, ένα ζάρι και όσα πιόνια θέλετε!
Κι αν δεν έχετε πάρτε καμιά ιδέα κι από εδώ για να τα φτιάξετε!!!
Πιόνια: βάλτε καμιά μινιατούρα με lego ή κέρμα !
Θυμηθείτε να μας στείλετε τις εντυπώσεις σας !!! Απλά ζήστε το και απολαύστε το!! Καλά… Αν μας στείλετε και κανένα βιντεάκι στο viber στο 6989665757, δε θα πούμε κι όχι!
Α !! Κι ετοιμάζουμε κάτι μαγικό… Χθες γεννήθηκε μια ιδέα να ξαναενωθούμε και να μοιράσουμε αγάπη με όλους εσάς κι ακόμα παραπέρα… αλλά με ασφάλεια και χαρά… 🤭😎😏🥳🤭
Μην μας πιέζετε! Δε θα σας πούμε! Μείνετε απλά συντονισμένοι!
Σε λίγες μέρες θα τα μάθετε και θα τα κάνετε όλα!!! Χε χε χε !! 😉😏🤭😚

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αγαπητά μας μέλη,

Μετά από τις τελευταίες ανακοινώσεις, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα μαθήματά μας, σε όποια κολυμβητήρια διενεργούνται, (Κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά, Κολυμβητήριο Ιχθύς Top Fitness All Star, Εθνικό κολυμβητήριο) αναστέλλονται από σήμερα, μέχρι νεοτέρας.

Μείνετε ασφαλείς και συνεχίστε να αθλείστε, για να κρατήσουμε το ανοσοποιητικό και την ψυχολογία ψηλά, όπως κάνουμε πάντα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση, απορία ή συμπαράσταση θελήσετε να εκφράσετε αυτές τις περίεργες μέρες, παρακαλώ καλέστε στο γνωστό τηλέφωνο: 6989665757. 

ή αν είστε γραπτοί τύποι στείλτε μας μήνυμα στο facebook!

Ας μείνουμε στη χαρά έστω και από μακριά!

Σεμινάριο προπονητών βρεφικής κολύμβησης

Σεμινάριο Πιστοποίησης Προπονητών στη Βρεφική & Προσχολική Κολύμβηση

Τα μεγάλα μας παιδιά κολυμπάνε στο Top Fitness All Star!

Όταν αγαπάς κάτι και το θέλεις πολύ… όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις…

Η αναμονή τελείωσε!

Από 5 Οκτωβρίου κολυμπάμε ξανά, για τις ακαδημίες μας από 7 ετών, σε οκταμελή γκρουπ, σε μια διαδρομή 25 μέτρων, στον υπέροχο χώρο του Top Fitness All Star, στο κέντρο της πόλης! 

Δύο αγαπημένοι μας προπονητές θα εκπαιδεύουν τα παιδιά μας, ενώ η γνωστή μας γραμματεία, θα σας υποδέχεται και θα σας εξυπηρετεί με μεγάλη χαρά για ότι χρειαστεί!

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, που πιστοί όλα αυτά τα χρόνια, μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας για την κολυμβητική τους παιδεία, για την ασφάλειά τους στο νερό μα πάνω από όλα για τη χαρά που μοιραζόμαστε να τους βλέπουμε να τα καταφέρνουν με τον τρόπο τους και με το τρόπο μας. Αυτός, δεν είναι άλλος από τη εστίαση στο κάθε παιδί ξεχωριστά, μέσα από την ενσυναίσθηση και την παρατήρηση, ώστε το παιδί να το επιλέξει και να κάνει τη μάθηση πρόθεση. 

  • Και πως γίνεται επιλογή; 
  • Μα αν του αρέσει! 
  • Και πως του αρέσει; 
  • Μόνο μέσα από το παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση!

Μέσα από όλες αυτές τις αλλαγές και τα τρεξίματα για εμάς και τα παιδιά μας, αυτό που μας λείπει είναι η χαρά. 

Ελάτε να ξαναθυμηθούμε τη χαρά του παιχνιδιού, πάντα με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, την εμπεριστατωμένη γνώση κι εμπειρία μας, και φυσικά σημαία μας, η υγεία όλων!

Και φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε και τις επιθυμίες των γονέων μας! Έχουμε φροντίσει ώστε να λάβετε μια γενναία έκπτωση από το γυμναστήριο, ώστε να συνεχίσετε όποιοι το επιθυμείτε, το παράλληλο πρόγραμμα γονέα- παιδιού, σε εκείνες ή σε άλλες ώρες! Ρωτήστε για λεπτομέρειες στο εξής τηλέφωνο:231 020 0002

Σας περιμένουμε με τεράστια χαρά και σας στέλνουμε μια ζεστή διαδικτυακή αγκαλιά!

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ!!!

*Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Προτεραιότητα θα έχουν τα παλιά μας μέλη.