Η γιορτή του κολυμβητή έρχεται κάθε φορά να μας θυμίσει πόσο δυνατοί μπορούμε να γίνουμε!

Τον προηγούμενο μήνα, μια αναπάντεχα ηλιόλουστη μέρα του Δεκέμβρη, ξεκινήσαμε όλοι πρωί πρωί για το Ποσειδώνιο και τη Γιορτή του Κολυμβητή.

Εκεί ήσασταν και ήμασταν όλοι υπέροχοι!

Μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με τόσο πολλές ομάδες είναι γεμάτη από μεγάλα επιτεύγματα όμως δε λείπουν και τα μικροπροβλήματακια! Ο Ιχθύς δεν πτοήθηκε όμως!!! Με τα κόκκινα μπλουζάκια μας, οριοθετήσαμε το χώρο μας και γίναμε φάροι στο Ποσειδώνειο, ενώ με τα vhf μας, μας χειροκροτούσανε μέχρι και οι ταξιτζήδες!

Τα παιδιά μας χάρηκαν τις βουτιές, τους αγώνες και τα μεταλλια και πραγματικά μας έκαναν για ακόμη μια φορά πολύ περήφανους! Έβαλαν το στόχο τους, έβαλαν τα δυνατά τους, ζήτησαν βοήθεια, έκαναν υπομονή, πίστεψαν στον εαυτό τους και τα κατάφεραν! Αυτή είναι η ουσία και μάλιστα τη βίωσαν ακόμη και τα πιο τολμηρά μικράκια μας! Οι παππούδες και οι γιαγιάδες γεμίσανε τις SIM, τις RAM, τις ROM καρέ-καρέ με το αγώνισμα του αγαπημένου εγγονού-κολυμβητή! Οι μαμάδες και οι μπάμπάδες έσπασαν τα τηλέφωνα στους θείους, θείες και φίλους για να εξιστορήσουν τα κατορθώματα των μικρών Ιχθύων!

Ευχαριστούμε όοοολα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους! Είμαστε περήφανοι για όλους σας!

Εις το επανιδείν!!!

Ηλεκτρομαγνητική προστασία στο κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά είναι προστατευμένο με την υπηρεσία Raditox Life Protection.

Καθημερινά δεχόμαστε ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία από κινητά τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα, πυλώνες της ΔΕΗ, υπολογιστές κ.ο.κ. πράγματα που δεν βλέπουμε ή δεν αισθανόμαστε, που ωστόσο απορροφούν πολύ από την Ζωτική μας Δύναμη και μας αποδυναμώνουν προκαλώντας στο σώμα μας ηλεκτρομαγνητικό στρες. Το στρές αυτό επηρεάζει τη λειτουργία του κάθε οργάνου και κυττάρου και αυξομειώνει την Ζωτική μας Δύναμη.

Το RADITOX® είναι η απάντηση και η λύση στις αρνητικές επιδράσεις από το γεωπαθητικό και ηλεκτρομαγνητικό στρες της σύγχρονης καθημερινότητας. Το RADITOX® λειτουργεί ως μετατροπέας φάσεως. Μετατρέπει την αρνητική ημιτονοειδή ταλάντωση από αρνητική και διαταραγμένη, σε θετική (αρμονική ταλάντωση) συντελώντας έτσι στην προστασία της Ζωτικής Δύναμης (ηλεκτροδυναμικό πεδίο του σώματος).

Ήρθαν λοιπόν, στο κολυμβητήριό μας, οι άνθρωποι της Raditox, έκαναν τις απαραίτητες μετρήσεις και εγκατέστησαν ένα μηχανισμό που καθαρίζει και προστατεύει το χώρο μας.

  1. Προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό από τις επιβλαβείς και ανεπιθύμητες ακτινοβολίες- ενέργειες συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ποιότητα ζωής.
  2. Εξισορροπεί το αριστερό και το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, προάγει τη διανοητική ισορροπία, την εγρήγορση και τη διαύγεια.
  3. Βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση του άγχους και δημιουργεί ένα αίσθημα ευεξίας.
  4. Συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος .
  5. Δημιουργεί και διατηρεί ένα σύνολο συνθηκών ώστε το σώμα να μην βιώνει απειλή και να μπορεί να ενεργοποιεί μηχανισμούς ανάπτυξης.

Μείνετε ήσυχοι! Είμαστε προστατευμένοι κι από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία!

Φοβερά Προστασία σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!

Ιχθύς ή Ιχθείς; Ιδού η απορία!

Πολλοί αναρωτιέστε γιατί από πολλοί Ιχθείς, γίναμε τελικά ένας Ιχθύς… ήρθε λοιπόν η ώρα να σας απαντήσουμε…

Οι Ιχθείς ξεκίνησαν από δύο ανθρώπους με το ίδιο όραμα:

Να μαθαίνουμε όλοι μέσα από τη χαρά!

Περνούσε ο καιρός και με τη δική σας αγάπη κι εμπιστοσύνη, γίναμε πολλοί κι έφτασαν οι Ιχθείς να απαρτίζονται από πολλούς ανθρώπους και πολλά ξεχωριστά μέρη!

Κι όπως περνούσε ο καιρός κι ωριμάζαμε, καταλάβαμε πως αυτή η υπέροχη ομάδα που δημιουργήθηκε, ήταν, είναι και θα είναι τελικά ένα, πνευματικά κι ονομαστικά ένα, ο ένας και μοναδικός Ιχθύς…

Γιατί μέσα από τα δύο ενωμένα ψάρια σε έναν αδιαίρετο κύκλο, υποδηλώνονται τα δύο διαφορετικά, το θηλυκό και το αρσενικό, το γιν και το γιανγκ, το καλό και το κακό, ο άσπρος και ο μαύρος λύκος, τα δύο ξεχωριστά μέρη που όλοι έχουμε μέσα μας, αλλά που τελικά είναι όλα ένα!

Το μέρος επηρεάζει το όλον και το όλον επηρεάζει το μέρος… Ο Αριστοτέλης μας τα πε αυτά κι είπαμε να τα εφαρμόσουμε…

Κι έτσι γυρίσαμε στον κύκλο, στο όλον!

Κι όλοι προσπαθούν για έναν κι ο ένας για όλους…

Και βγήκε αυτός ο νέος, ενιαίος, ενωμένος, ακέραιος, ολόκληρος Ιχθύς που στηρίζεται πια σε αυτές τις μεγάλες αξίες σε τέσσερις κεντρικούς πυλώνες!

Ο ίδιος ο Ιχθύς, λοιπόν, είναι η Αγάπη, η Ακεραιότητα, η Ενσυναίσθηση κι η Συνεργασία που όλα καταλήγουν σε ένα, στην πρώτη και κεντρική αξία όλων, την Αγάπη!

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά όλους εσάς που μας στηρίζετε στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα… που συμμερίζεστε το όνειρό μας για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας…

Είμαστε όλοι ένα, μια οικογένεια!