Οι προπονητές στο Ιχθείς Aqua Club

Η ομάδα των προπονητών μας είναι πιστοποιημένη για εκμάθηση βρεφικής κολύμβησης σε βρέφη από σαράντα ημερών! Όλοι οι προπονητές στο Ιχθείς Aqua Club είναι εκπαιδευμένοι από το Νικόλα Χατζηγιακουμή (προπονητής βρεφικής κολύμβησης εδώ και 14 χρόνια) και πιστοποιημένοι από τους πιο αναγνωρισμένους φορείς Αυστραλίας και Ευρώπης.

‘Επίσης, όλοι οι προπονητές στο Ιχθείς Aqua Club είναι κάτοχοι πτυχίου Πρώτων Βοηθειών και ναυαγοσωστικής από επίσημους ελληνικούς φορείς με διεθνή πτυχία.

Νικόλας

Προπονητές στο Ιχθείς Aqua Club-Νικόλας Χατζηγιακουμής

Είμαι ο Νικόλας Χατζηγιακουμής και πολλοί γονείς πιστεύουν ότι είμαι αμφίβιος. Άλλοι πάλι νομίζουν ότι δεν περπατάω και μόνο κολυμπάω. Φυσικά αυτό δεν ισχύει , γιατί τις ώρες που δεν είμαι μέσα στο νερό μ’αρέσει απλά να φροντίζω και να εξελίσσω τα δυο πράγματα που τόσο αγαπάω. Την οικογένειά μου και τους ΙΧΘΕΙΣ. Κι έχει πολύ τρέξιμο αλλά διπλάσια χαρά.

Το να παίζω στην πισίνα μαζί με τα παιδιά κι αυτά να με κοιτούν μέσα στα μάτια, ως ο πρώτος τους δάσκαλος, πρώτον με συγκινεί και δεύτερον με κάνει να τα αγαπάω πολύ. Κι αυτά το ξέρουν. Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα. Εκτός φυσικά απ’την κολύμβηση που τους τη μαθαίνω εγώ κι η ομάδα μου!

Ο Νικόλας είναι  Austswim certified,  Sta certified και  Birthlight Certified σε:

Aqua-yoga-icon-level-1 baby-swimming-level-2