Οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης Ιχθύς

Οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης Ιχθύς είναι πιστοποιημένοι για εκμάθηση βρεφικής κολύμβησης σε βρέφη από σαράντα ημερών! Όλοι οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης Ιχθύς είναι εκπαιδευμένοι από το Νικόλα Χατζηγιακουμή (προπονητής βρεφικής κολύμβησης εδώ και 14 χρόνια) και πιστοποιημένοι από τους πιο αναγνωρισμένους φορείς Αυστραλίας και Ευρώπης.

‘Επίσης, όλοι οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης Ιχθύς είναι κάτοχοι πτυχίου Πρώτων Βοηθειών και ναυαγοσωστικής από επίσημους ελληνικούς φορείς με διεθνή πτυχία.

Νικόλας

Είμαι ο Νικόλας Χατζηγιακουμής και πολλοί γονείς πιστεύουν ότι είμαι αμφίβιος. Άλλοι πάλι νομίζουν ότι δεν περπατάω και μόνο κολυμπάω. Φυσικά αυτό δεν ισχύει , γιατί τις ώρες που δεν είμαι μέσα στο νερό μ’αρέσει απλά να φροντίζω και να εξελίσσω τα δυο πράγματα που τόσο αγαπάω. Την οικογένειά μου και την ομάδα κολύμβησης Ιχθύς. Κι έχει πολύ τρέξιμο αλλά διπλάσια χαρά.

Το να παίζω στην πισίνα μαζί με τα παιδιά κι αυτά να με κοιτούν μέσα στα μάτια, ως ο πρώτος τους δάσκαλος, πρώτον με συγκινεί και δεύτερον με κάνει να τα αγαπάω πολύ. Κι αυτά το ξέρουν. Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα. Εκτός φυσικά απ’την κολύμβηση που τους τη μαθαίνω εγώ κι η ομάδα μου!

Ο Νικόλας είναι  Austswim certified,  STcertified και  Birthlight Certified:

Aqua-yoga-icon-level-1baby-swimming-level-2