Τα σεμινάρια που διοργανώνει το Ιχθείς Aqua Club προέκυψαν μέσα από την ανάγκη μας να εξελιχτούμε ως άνθρωποι και ως γονείς. Όλοι μας διψάμε για νέες πληροφορίες και πρακτικές που θα διευκολύνουν όχι μόνο τη ζωή μας, αλλά και τη συναναστροφή με τον εαυτό μας και τους άλλους ανθρώπους!

Μέσα από τον αθλητισμό, τη μουσική, τις συναντήσεις και τα σεμινάρια, για θέματα που μας αφορούν -όπως σωστές προσεγγίσεις, ψυχολογία, εκπαίδευση του τρίπτυχου Σώμα-Νους-Πνεύμα, σχολείο, θηλασμός, τοκετός, πρώτες βοήθειες κλπ- γινόμαστε κάθε μέρα πιο δυνατοί τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας.
Μέσα από τη μάθηση, κατανοούμε ότι το ταξίδι της εξέλιξης του γονέα και γενικότερα του ανθρώπου, δεν τελειώνει ποτέ κι αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο, πολλή αγάπη -κάνουμε και λίγο πέρα τη βολή- αυτόν τον κόσμο μπορούμε σίγουρα να τον κάνουμε καλύτερο!

Σεμινάριο προπονητών βρεφικής κολύμβησης

Σεμινάριο Πιστοποίησης Προπονητών στη Βρεφική & Προσχολική Κολύμβηση

Καλοκαιρινή απασχόληση – Ιχθύς Summer Camp by the Sea 2020

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Δανάη Δεληγεώργη και το Φ!

Πριν από λίγο καιρό η ΧΑΝΘ Ασβεστοχωρίου μας φιλοξένησε για μια ομιλία που έμεινε στην καρδιά και το μυαλό όλων μας… Όσοι την παρακολουθήσαμε, είδαμε αναπάντητα ερωτήματα να βρίσκουν τις λύσεις τους, σ’ αυτήν την υπέροχη διάλεξη για τα χαρισματικά παιδιά.  Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την ανεπανάληπτη εισηγήτρια Δανάη Δεληγεώργη και το Φ (centerfnoesis), που μέσα από την τεράστια εμπειρία της, την απόλυτη εξειδίκευση και τις άπειρες γνώσεις της πάνω στη χαρισματικότητα, έδωσε φως στους προβληματισμούς μας και τους μετέτρεψε σε σίγουρες και χαρούμενες αποφάσεις… Την ευχαριστούμε γιατί μας έδειξε τρόπους για να υποστηρίξουμε αποτελεσματικότερα τα παιδιά μας να βρουν τις κλίσεις τους, μέσα από τη χαρά και να μη φοβόμαστε τη διαφορετικότητα! Μας έμαθε να βοηθάμε τα παιδιά μας να καταλάβουν ποιοι πραγματικά είναι και να χαίρονται να βγάλουν προς τα έξω αυτό που είναι, ώστε να γίνουν πιο χαρούμενα, άρα και πιο αποδοτικά. 

Δανάη σε θέλουμε δίπλα μας! Και περιμένουμε εναγωνίως τις επόμενές μας συναντήσεις, που θα μας βοηθήσουν να δώσουμε στα παιδιά μας ακόμη περισσότερα βοηθήματα κι ασφάλεια για να ανθίσουν…

Last but not least, ευχαριστούμε και τη μοναδική κυρία Λυδία Κοκοριά, για την άψογη συνεργασία και συνδιοργάνωση, με τη ΧΑΝΘ Ασβεστοχωρίου! Τίποτα απ’όλα αυτά δε θα συμβεί χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σας!

Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν όταν προχωράμε στο ΜΑΖΙ!!!

Μείνετε συντονισμένοι!

Σεμινάριο προπονητών βρεφικής κολύμβησης

Σεμινάριο Πιστοποίησης Προπονητών στη Βρεφική & Προσχολική Κολύμβηση