Κάνω αυτό που μου αναλογεί!! Συλλογή Δωροκαρτών για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Στην Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς Συλλέγουμε Δωροκάρτες…κάνουμε αυτό που μας αναλογεί…Βοηθάμε τους πληγέντες από τις πλημμύρες συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία!

Επιτέλους!! Ξανα…ΚολυΜΠΑΜε!!

Επιστρέψαμε στις πισίνες μας πιο ανανεωμένοι από ποτέ!! Ο Ιχθύς 7 φορές θα πέσει και 8 θα ξανασηκωθεί, πιο δυνατός και πιο χαμογελαστός… 12 ος χρόνος κι είναι σα να ναι ο πρώτος… όπου συνεχίζουμε να μαθαίνουμε από μικροί, να κολυμπάμε, μέσα από την επιλογή και τη χαρά…

Όταν η επιστήμη συναντάει την αγάπη – Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε!

Πως να μην είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία; Γνωρίζετε πολύ καλά πως στην Ομάδα κολύμβησης Ιχθύς μας αρέσει να εξελισσόμαστε, να κοιτάμε ψηλά και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας πάντα με γνώμονα τις αξίες μας: Αγάπη, Ενσυναίσθηση, Ακεραιότητα και Συνεργασία!! Ανοίξαμε, λοιπόν, την αγκαλιά μας και καλοσωρίζουμε θερμά τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου, τον νέο Τεχνικό Διευθυντή μας. 

Κολυμπάμε και στο Apollo Keep Swimming

Ένα ακόμη βήμα για τον Ιχθύ… ένα τεράστιο βήμα για την κολυμβητική κοινότητα…Η Ισχύς εν τη ενώσει σε όλο της το μεγαλείο, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας, να φέρει το Πιο Ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολύμβησης για Όλες τις ηλικίες!!!