Μπορεί ένα παιχνίδι να αλλάξει τον κόσμο;

Αγαπητά μας μέλη!

Ευχόμαστε να είστε καλά και να περνάτε δημιουργικά τις ιδιαίτερες ημέρες που διανύουμε…!

Επιλέξαμε ως προπονητική ομάδα και διεύθυνση, όχι μόνο να παρακολουθήσουμε, αλλά και να στηρίξουμε με δική μας ομιλία – το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται – ένα πολύ ενδιαφέρον και πρωτοποριακό Webinar.

Το θέμα του αφορά στην πιο σημαντική ίσως πτυχή του παιδικού αθλητισμού: Την επιρροή του στον χαρακτήρα των παιδιών…!
Ο κόσμος αλλάζει γρήγορα και η σταθερή και ενδυναμωμένη ψυχολογία αποτελεί σήμερα από τα ισχυρότερα κεφάλαια του ανθρώπου. Και εμείς, προπονητές και γονείς, έχουμε ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια μας:
Το παιχνίδι που τόσο αγαπάνε τα παιδιά…!!

Σκεφτήκαμε να το μοιραστούμε μαζί σας και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το παρακολουθήσετε. Οι ομιλητές είναι άνθρωποι που έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να αξιοποιήσουν τις εκπαιδευτικές ιδιότητες του αθλητισμού. Και θα μας διηγηθούν το πώς, μέσα από την χαρά του παιχνιδιού, χτίζουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση των παιδιών…!
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω:

www.winnersclub.gr/webinar/

Σας περιμένουμε!

Σας στέλνουμε αγάπη με το Gymopoly!

Ελάτε να σηκωθούμε λίγο από τον καναπέ γιατί παράγινε το κακό με τα μελομακάρονα και την καραντίνα !!!
Άσε που γιορτάζουν κι όλα τα παιδιά σήμερα και θέλουμε να κάνουμε ένα δωράκι στα τσακάλια μας!
Ο φανταστικός μας Στράτος Σαββουλίδης – αφού εμπνεύστηκε δοκίμασε και ξετρέλανε τα παιδάκια της προαγωνιστικής εδώ και καιρό μ’ αυτό – μεγαλούργησε πάλι κι όλοι μαζί σας ετοιμάσαμε μια διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη εκδοχή, ενός αγαπημένου και διαχρονικού παιχνιδιού που θα λατρέψετε! Το GYMOPOLY !!!😁🙏💪
gymopoly
gymopoly2
Αφού δεν μπορούμε λοιπόν να παίξουμε παρέα , σας στέλνουμε αγάπη και το Gymopoly, να παίξετε, να γελάσετε και να αθληθείτε με χαρά, παρέα με την οικογένειά σας!!! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια έγχρωμη εκτύπωση, ένα ζάρι και όσα πιόνια θέλετε!
Κι αν δεν έχετε πάρτε καμιά ιδέα κι από εδώ για να τα φτιάξετε!!!
Πιόνια: βάλτε καμιά μινιατούρα με lego ή κέρμα !
Θυμηθείτε να μας στείλετε τις εντυπώσεις σας !!! Απλά ζήστε το και απολαύστε το!! Καλά… Αν μας στείλετε και κανένα βιντεάκι στο viber στο 6989665757, δε θα πούμε κι όχι!
Α !! Κι ετοιμάζουμε κάτι μαγικό… Χθες γεννήθηκε μια ιδέα να ξαναενωθούμε και να μοιράσουμε αγάπη με όλους εσάς κι ακόμα παραπέρα… αλλά με ασφάλεια και χαρά… 🤭😎😏🥳🤭
Μην μας πιέζετε! Δε θα σας πούμε! Μείνετε απλά συντονισμένοι!
Σε λίγες μέρες θα τα μάθετε και θα τα κάνετε όλα!!! Χε χε χε !! 😉😏🤭😚

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αγαπητά μας μέλη,

Μετά από τις τελευταίες ανακοινώσεις, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα μαθήματά μας, σε όποια κολυμβητήρια διενεργούνται, (Κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά, Κολυμβητήριο Ιχθύς Top Fitness All Star, Εθνικό κολυμβητήριο) αναστέλλονται από σήμερα, μέχρι νεοτέρας.

Μείνετε ασφαλείς και συνεχίστε να αθλείστε, για να κρατήσουμε το ανοσοποιητικό και την ψυχολογία ψηλά, όπως κάνουμε πάντα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση, απορία ή συμπαράσταση θελήσετε να εκφράσετε αυτές τις περίεργες μέρες, παρακαλώ καλέστε στο γνωστό τηλέφωνο: 6989665757. 

ή αν είστε γραπτοί τύποι στείλτε μας μήνυμα στο facebook!

Ας μείνουμε στη χαρά έστω και από μακριά!

Σεμινάριο προπονητών βρεφικής κολύμβησης

Σεμινάριο Πιστοποίησης Προπονητών στη Βρεφική & Προσχολική Κολύμβηση